POLITIKA PRIVATNOSTI

BON-TON d.o.o. poštuje vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu vaših osobnih podataka. Podaci se prikupljaju i čuvaju u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka i drugim važećim propisima.

Tko je voditelj obrade osobnih podataka?
BON-TON d.o.o. Malomlačka 7, 10020 Zagreb je voditelj obrade Vaših osobnih podataka kako je to propisano zakonom i propisima o zaštiti osobnih podataka. BON-TON d.o.o. kao voditelj obrade osobnih podataka određuje svrhu i sredstva obrade osobnih podataka i odgovoran je za čuvanje i korištenje osobnih podataka prikupljenih putem web stranice: www.bon-ton.hr

Podaci koje prikupljamo
Prikupljamo samo one podatke koji su nam potrebni za ispunjenje svrha prikupljanja.
Podatke koje skupljamo od Vas su:
• ime i prezime
• e – mail adresu

  • svi ostali podaci koje ste nam otkrili

Svrha prikupljanja
Prikupljeni podaci služe isključivo za:
• što učinkovitije odgovaranje na Vaš upit

  • osiguranje pružanja tražene usluge
  • naše interne statističke obrade podatakaBON-TON d.o.o. jamči da će prikupljene podatke koristiti samo u navedene svrhe. Ustupanjem svojih osobnih podataka kroz sve oblike komunikacije dajete svoju izričitu suglasnost da Vam se BON-TON d.o.o. može obratiti u navedene svrhe.

Sadržaj politike privatnosti
Vašu e – mail adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka jer je to protivno našoj politici o privatnosti. BON-TON d.o.o. drži se stroge politike “no spam”. Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni i one koji su nam nužni sukladno zakonskim obvezama. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj od navedenih aktivnosti.
BON-TON d.o.o. pri svakom kontaktu s Vama provjerava točnost podataka.
BON-TON d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Poruka elektroničkom poštom.
Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva.
Sigurnost podataka
Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Zaštita osobnih podataka djece
BON-TON d.o.o. ne želi i nema namjeru prikupljati osobne podatke osoba mlađih od 16 godina. Uvjerimo li se kako su takvi podaci preneseni nama bez pristanka roditelja ili nositelja roditeljske skrbi djece mlađe od 16 godina ukloniti ćemo ih bez odgađanja. Web stranica www.bon-ton.hr  nije namijenjena za korištenje osobama mlađim od 16 godina, te nije dizajnirana na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 16 godina.
Promjena podataka
U svakom nam se trenutku možete obratiti radi pregleda svojih osobnih podataka, kao i radi ažuriranja, ispravka ili brisanja podataka. Do tog se trenutka u navedene svrhe koristimo vašim primljenim podacima.

Vaša suglasnost
Popunjavajući formulare na ovoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne, da ste poslovno sposobni i ovlašteni raspolagati danim informacijama te da ste u cijelosti suglasni da BON-TON d.o.o. vaše podatke upotrebljava i prikuplja u skladu sa zakonom i uvjetima vlastite politike privatnosti.

Transparentnost
BON-TON d.o.o. zadržava pravo izmjene politike privatnosti zbog čega je potrebno pažljivo pročitati sve njezine odredbe.

Eventualne korekcije politike privatnosti bit će objavljene na ovoj web stranici te će biti dostupne svima na uvid.

Prava ispitanika
BON-TON d.o.o. ispitanicima na njihov zahtjev daje sve potrebne informacije o opsegu i svrhama obrade osobnih podataka, pravnoj osnovi obrade, razdoblju pohrane podataka te pravima vezanim uz privole, ispravak i brisanje. U slučaju da se podaci ne prikupljaju izravno od ispitanika, uz navedene podatke navodi se i izvor osobnih podataka.
BON-TON d.o.o. osobne podatke obrađuje sukladno Uredbi, poštujući prava ispitanika. Ispitanik ima pravo u svakom trenutku zahtijevati ostvarenje nekog od svojih prava.
Na sve će se zahtjeve nastojati odgovoriti unutar roka od 30 dana, a samo u slučaju nužnosti taj će se rok produljiti za najviše 60 dana. Ako BON-TON d.o.o. ne postupi po zahtjevu ispitanika u roku od 30 dana od primitka zahtjeva, izvijestit će ispitanika o razlozima nepostupanja.
Upotreba kolačića (Cookies)
Kako bi se olakšalo pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti naših stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranica koje zahtijevaju unos osobnih podataka. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Kolačići koje naš internetski poslužitelj postavlja brišu se automatski s vašeg računala na kraju sesije, odnosno onog trenutka kada napustite naše stranice. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako podešen.

Download politike privatnosti u PDF-u